Opfriscursus

Naast het geven van lessen bij het behalen van een B-rijbewijs zijn wij een van de weinige rijscholen die hiernaast ook opfriscursussen geeft voor het autorijbewijs. Zowel voor jong en oud is het mogelijk 1 of meerdere opfriscursussen te volgen. Of het nu gaat om een jonge bestuurder die 3 jaar het rijbewijs heeft, of een ervaren bestuurder die al meer dan 25 jaar achter het stuur zit.
In de loop der jaren raken bij iedere bestuurder de scherpe kantjes er wel af, en dit kan voor sommige mensen als zeer hinderlijk ervaren worden. Ook hierin staat rijschool van de Kamp graag voor u klaar, of het nu gaat om het moeilijk in kunnen parkeren of bijvoorbeeld angstig zijn bij het invoegen op een snelweg.

Binnen onze opfriscursussen hebben wij speciaal voor senioren extra aandacht. Veel senioren hebben moeite zich aan te passen aan het snelle verkeer van tegenwoordig. Vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden om "het allemaal weer eens iets aan te scherpen".
Voor de opfriscursussen hebben wij geen standaard pakketten beschikbaar. Wij willen op basis van klachten, of problemen een maatwerk cursus aanbieden. Naast het behandelen van klachten tijdens het rijden, is er ook een grote groep bestuurders die het wel eens fijn vindt om de boel weer wat op te frissen. Ook hierin kunnen wij u helpen.

Onderstaand een korte greep van waar een grote groep mensen hinder van ondervindt:

• Inparkeren, vooruit en achteruit
• Invoegen op snelwegen
• Mee rijden met het verkeer op snelwegen
• Rijden in drukke centra
• Ver vooruit kijken en juist anticiperen
• Behendigheid van het voertuig

Dit is een korte opsomming van de meest voor de hand liggende problemen. Heeft u een andere probleem tijdens het rijden? Geef het aan bij ons, en wij gaan er met u mee aan de slag. U kunt al een opfriscursus boeken vanaf €60.- (1 uur rijden met instructeur).
Naam *
Adres *
Plaats *
Leeftijd *
Telefoon *
E-mail *
Copyright by Pasman Reclame