Over ons

Na meerdere jaren goede ervaring opgedaan te hebben bij een grote rijschool is eigenaar van rijschool van de Kamp, Arie van de Kamp, zijn droom achterna gegaan en een eigen rijschool gestart. Met het voornaamste doel om zich te onderscheiden van andere rijscholen. Hiermee wordt vooral bedoeld, lessen op een duidelijke manier, eerlijkheid tegenover iedere leerling, het lessen met zoveel mogelijk plezier gepaard te laten gaan, en met- waar het kan -een vleugje humor.

Naast de jaren waarin veel ervaring op is gedaan, heeft hij zich ook bewezen als instructeur door de hoge slagingspercentages. Daarnaast heeft hij een brede kennis van theorie, wat voor een leerling weer van belang kan zijn. Niet alleen tijdens het rijden, maar ook hulp bij het leren van het theorie examen is mogelijk.

Wij hebben een leuke, frisse en jonge lesauto beschikbaar. Iedereen die lest bij rijschool van de Kamp rijdt in een zeer jonge Opel Corsa. Die is gekozen omdat de auto zich makkelijk laat besturen voor zowel de beginnende bestuurder, als de wat meer ervaren bestuurder.
Naam *
Adres *
Plaats *
Leeftijd *
Telefoon *
E-mail *
Copyright by Pasman Reclame